Palvelut

Finnhirdin systeemeissä vain (sairas) mielikuvitus on rajana! Järjestämme tilauksesta erilaisia ohjelmanumeroita tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Mukana voi olla ratsastusnäytöksiä, miekkailua, jousiammuntaa, talutusratsastusta ja niin edelleen. Mukana seuraa oma juontaja ja äänimies, jos niin halutaan. Meiltä saat muun muassa:

Ohjelmaa yksittäiselle sankarille/sankarittarelle:

  • Morsiamen/sulhasen/juhlakalun ryöstö hevosilla tai ilman. (HUOM! anoppien ryöstöt vain tuplataksalla ja palautuspakolla!). Toki tässä viihtyy ehkä enemmän muut kuin se yksittäinen sankari, eli vastuuvapaus sen osalta pätee.
  • Opetusta yksittäisille asiakkaille toiveiden mukaan. Miekkailua, ratsastusjousiammuntaa tai asetaitoratsastusta.

Ohjelmaa ryhmille:

  • Polttari- tai synttäriohjelmaa, esimerkiksi näytös ratsain
  • Jousiammunnan, ratsastusjousiammunnan, miekkailun tai asetaitoratsastuksen ohjausta joko pienemmälle tai isommalle porukalle. Miekkailuopetus joko paikanpäällä, Tervarinteellä tai Jyväskylän keskustassa JHMS:n upealla saunallisella salilla. Hevosesitykset ja -opetukset Finnhirdin tiloissa Tervarinteellä, Jyväskylän kupeessa. Ruokailumahdollisuus!
  • Luento ja/tai demoesitys jostakin historiallisesta aiheesta, esimerkiksi miekkojen ja miekkailun kehittyminen kautta historian, historiallisen miekkailun tyylit, jne.
  • Lasten talutusratsastus asiakkaan omissa tiloissa. Voidaan toteuttaa myös asetaitoradalla taistelutalutuksena ja puuasein ei-enää-ihan-juomasarven-kokoisille sotureille ja soturittarille.

Ohjelmaa isompiin tapahtumiin:

  • Finnhirdin seikkailu viikinkiajassa jatkuu kesällä 2017 uudessa vauhdikkaassa viikinkimytologiaan perustuvassa esityksessä! Kesto noin 30minuuttia. (Huom, me emme järjestä turnajaisia! Älä siis odota ritareita, peitsiä ja haarniskoita, emme omista mitään näistä. Kaikissa on liikaa huolehdittavaa… paitsi ehkä peitsissä.)

20229856_324878287963160_702065846580759471_o

  • Esitys historiallisesta miekkailusta taistelulajina tai historiallisista asetaidoista hevosen selässä, kesto riippuu sisällön laajuudesta. Mukaan voidaan sisällyttää luento. Opetus myös mahdollista.
  • Lasten talutusratsastus. Voidaan toteuttaa myös asetaitoradalla taistelutalutuksena ja puuasein ei-enää-ihan-juomasarven-kokoisille sotureille ja soturittarille. Onnistuu myös varsinaisen esityksen yhteydessä, esimerkiksi sen jälkeen.

13909057_605465626293113_4401720310825546409_o

Sekä edellä esiteltyjen lisäksi asiakkaan toiveiden mukaisia erilaisia historiallisia asetaitoja ja epämääräistä hevostelua! Olemme avoimia ideoille ja toiveille. Me esiinnymme yleensä hymyssä suin – vain reilulla huumorilla kestää hirdin taidon ja osaamisen puutteen –  eli esitykset sopivat kaiken ikäisille tai ne voidaan sellaisiksi muokata. Myös muokkaus pelkkään aikuiseen (huonoon) makuu onnistuu.

HUOM! Me emme opeta ratsastusta emmekä kouluta hevosia! Nämä ovat vaativia taitoja, jotka kuuluvat vain alan ammattilaisille ja taitaville hevosihmisille. Me emme ole kumpaakaan.

näytöskuva

Advertisements